Home

Pretparken hebben zin in de zomer

Biddinghuizen - 6 juli 2011.  In diverse pretparken zijn de zomeravonden extra lang. Ze hebben er allemaal hun eigen namen voor: Zeven Mijls Zomer, Midzomeravonden, Summer Nights en Nocturnes.

De Efteling is langer open van 11 juli tot en met 28 augustus: op week- en zondagen tot acht uur en op zaterdagen zelfs tot middernacht. Het pretpark in Kaatsheuvel biedt op de zaterdagen een vol entertainmentprogramma met artiesten als Thomas Berge, Danny de Munck, Belle Perez en de 3J’s.

Walibi Holland in Biddinghuizen heeft vier muzikale Summer Nights: op 27 juli, 3, 10 en 17 augustus. Zusje Walibi Belgium bij Brussel organiseert vijf Zomernocturnes op de zaterdagen van 16 juli tot en met 13 augustus. Beide Walibi-parken zijn die avonden open tot elf uur en eindigen de zomeravonden met een vuurwerks how.

Actuele en uitgebreide informatie over zomeractiviteiten in de grote pretparken is te vinden op parkplanet.nl. Op deze onafhankelijke en informatieve websitestaat ook per attractiepark informatie over openingstijden, entreeprijzen, routes en attracties.

Bron: TourPRess

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat