Home

FlevOnice Zomerpret elke dag open

FlevOnice Zomerpret elke dag open Biddinghuizen - 16 juli 2011.  Met ingang van deze week is FlevOnice elke dag geopend voor actief vermaak in de buitenlucht.

Nu Nederland als vakantieland weer volop in trek is staan de deuren wagenwijd open voor jong en oud om actief een dagje uit te beleven. Supersnel blo-karten, voetbalgolfen of vliegvissen in de grootste visvijver van Nederland? Het kan allemaal.

Op het uitgebreide complex is er voor actieve vakantievierders voldoende te beleven om een hele of een halve dag op een leuke manier door te brengen.

Naast de landelijk bekende unieke schaatsbaan heeft Biddinghuizen er opnieuw een attractie bij.

Bedrijven en particulieren
Nadat de grote nationale bedrijven FlevOnice hebben ontdekt als unieke locatie voor een dagje actief vermaak heeft de directie van FlevOnice haar pijlen gericht op de particuliere bezoeker. Jaarlijks bezoeken tientallen bedrijven met duizenden personeelsleden het complex voor een op maat gesneden
uitje. Deze kans wordt nu ook geboden aan individuele bezoekers.

Camping campagne
Om niet alleen de regionale bevolking op het spoor te zetten van deze unieke kans is er een grote printed campagne opgezet om de vele vakantiegangers rondom het Veluwemeer te bereiken. Er wordt ingezet op de vakantieganger die wel eens wat anders wil dan een dagje camping of pretpark.

Niets voor niets is het thema van de campagne “Liever lui dan moe”. FlevOnice denkt op deze manier een nieuwe dimensie toe te voegen aan de grote aantrekkingskracht van de regio.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat