Home

Raps24Kika bij FlevOnice

Biddinghuizen - 19 juli 2011.  Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2011 wordt al weer de 8e Raps24KiKa georganiseerd. Zoals je weet een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. De opbrengsten van de Raps24KiKa worden geschonken aan Stichting KiKa, om zo de strijd tegen kinderkanker te steunen.

Het evenement wordt gehouden op de ijs-en skeelerbaan van FlevOnice in Biddinghuizen. Het evenement is zeker niet alleen voor topsporters, ook recreatieve deelnemers worden van harte uitgenodigd deel te nemen. Naast actief bezig zijn voor het goede doel is het ook nog eens leuk en uitdagend om mee te doen. Met je team kampeer je gezellig op het terrein van FlevOnice. Er zijn goede sanitaire voorzieningen en ook zijn er massageteams aanwezig voor de deelnemers. Eten en drinken is voor een scherpe prijs geregeld.

Naamgever van het evenement is fiets, schaats-en skeelermerk Raps. Op de website www.raps24.nl vind je alle informatie en kun je je met je team opgeven. Via Facebook kun je zien wie er nog meer van plan zijn naar het event te komen.

Organisatie Raps24Kika

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat