Home

Mosselweekend bij De Klink

Biddinghuizen - 22 juli 2011.  Vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli staat het menu bij restaurant “De Klink” weer in het teken van mosselen. U kunt onbeperkt Zeeuwse bodemcultuur mosselen komen eten
voor € 19,50 per persoon.


Voor diegene die geen mosselen eten is er een speciale menukaart samengesteld zodat er voor ieder wat wils is. Zoals vele dingen een traditie zijn geworden bij restaurant “De Klink” de laatste tien jaar, is dit weekend er ook weer zo één. Drie dagen onbeperkt Zeeuwse mosselen eten, zo vers uit de mosselbanken op uw bord. Deze avonden zijn de zilte geuren van de Oosterschelde te ruiken in het restaurant.

Voor € 19,50 per persoon kunt u onbeperkt genieten van deze Zeeuwse lekkernij. Hierbij wordt uiteraard stokbrood, frites en diverse sauzen geserveerd. De Zeeuwse bodemcultuur mosselen hebben op dit moment al een vulling van 25-30%, dit wil zeggen dat in een kilo mosselen met schelp, zo’n 250 tot 300 gram mosselvlees zit. Ondanks het wisselende weer van de laatste maand, zijn de mosselen wel goed gegroeid en zijn ze zeer smaakvol.

Wilt u samen met andere gasten genieten van deze Zeeuwse mosselen, maar uw gast(en) lusten deze niet, hebben we voor hen een speciale beperkte menukaart samengesteld zodat u niet alleen hoeft te eten. Reserveren voor het onbeperkt mosselen eten is gewenst, in verband met het in kopen van de Zeeuwse mosselen.

Reserveren kunt u doen via info@deklink.nl of via 0321-331465 dagelijks vanaf 10.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus zijn wij 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur, de keuken is vanaf 12.00 tot 21.00 uur geopend.

De KlinkBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat