Home

Vleermuistentoonstelling in Informatiecentrum

Biddinghuizen - 1 september 2011.  Vrijwel iedereen heeft weleens een vleermuis gezien, ’s avonds in de tuin, op straat of in het park. Vleermuizen zijn de enige zoogdieren die echt kunnen vliegen. In de schemering komen ze tevoorschijn om als ware luchtacrobaten achter muggen en motjes aan te jagen. Een fascinerend schouwspel.

2011 Is daarom uitgeroepen tot het jaar van de vleermuis. Benieuwd welke vleermuizen in het Veluwerandmerengebied veel voorkomen? Kom dan naar het Informatiecentrum Veluwerandmeren. Het Informatiecentrum organiseert samen met Landschapsbeheer Flevoland een boeiende tentoonstelling over vleermuizen. De tentoonstelling is de hele maand september te bewonderen.

Aan de tentoonstelling is ook een prijsvraag verbonden. Bezoekers die weten welke vleermuizen in het Informatiecentrum hangen, kunnen leuke prijzen winnen.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is in september geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat