Home

Walibi onderzoekt grootste angsten van Nederlandse bevolking

Biddinghuizen - 2 september 2011.  Walibi Holland start een onderzoek naar de grootste angsten van de Nederlandse bevolking. Waar zijn Nederlanders het meest bang voor, is dat een vliegtuigcrash, brand, een ontvoering of een slangenbeet?

De uitkomsten van dit angstonderzoek gebruikt Walibi Holland voor de invulling van Halloween Fright Nights, die dit jaar voor de elfde keer in de herfstvakantie worden gehouden.

Scare Test
In samenwerking met het Mortis Institute ontwikkelde Walibi Holland de zogenaamde Scare Test. Een online test die in een aantal vragen de deelnemer inzicht geeft in zijn of haar grootste angsten. Op de speciale website van het attractiepark kan men gratis aan de test deelnemen. Het onderzoek zal eind september worden afgerond.

Park-directeur Mascha van Till: ‘De top-3 van grootste angsten onder de Nederlanders gaan we tijdens de Fright Nights ook echt in praktijk brengen. We dagen de bezoekers uit om weerstand aan deze grootste angsten te bieden’. Het park is ervan overtuigd dat Halloween Fright Nights editie 2011 als meest angstaanjagend de boeken in zal gaan. ‘Elk jaar vragen de bezoekers om nog heftigere spookhuizen en Scarezones. Door de uitslagen van dit onderzoek zijn we in staat om bezoekers een nog realistischer Halloween te laten beleven’ aldus Van Till.

Halloween Fright Nights: Discover Your Fear
Het vierde spookhuis dat dit jaar geopend wordt, zal volledig in het thema ‘Discover Your Fear’ staan. Daarnaast pakt het park weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones, Spookhuizen en Horrorshows.
De populaire clown Eddie kampt met psychische problemen, waarvoor hij op dit moment door het Mortis Institute wordt behandeld. Walibi Holland garandeert de bezoekers echter dat Eddie de Clown tijdens Halloween zeker van de partij zal zijn. In de loop van september zal het volledige programma van Fright Nights bekend gemaakt worden.

Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.

Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie is te vinden op: http://www.frightnights.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat