Home

Rivièra Snow Village gesloten

Biddinghuizen - 6 september 2011.  Afgelopen zondag 4 september 2011 heeft Rivièra Snow Village officieel haar deuren gesloten.

De sluiting van de sneeuwhal is ook gelijk het startsein voor de grootschalige verbouwing waarbij de sneeuwhal wordt verbouwd tot lasergamehal. Vanaf de kerstvakantie kan men dan o.a. lasergamen in de compleet vernieuwde hal en paintballen op het buitenterrein.

Rivièra Parc investeert in 2011 in diverse nieuwe activiteiten. Onder de naam Rivièra FUN Village kan men vanaf eind 2011 terecht voor lasergamen in de vernieuwde hal, maar ook kruisboogschieten, sumoworstelen of rodeostier rijden is mogelijk. Daarnaast kan men outdoor, op een speciaal daarvoor ingericht veld, paintballen. De bestaande activiteiten zoals het zwemmen in het overdekte zwembad, klimmen en klauteren in Kidz Village en bowlen blijven gewoon bestaan.

Om het lasergamen en de andere activiteiten mogelijk te maken heeft Snow Village op 4 september 2011 haar deuren gesloten en wordt vanaf nu compleet verbouwd. Zo komen er bijvoorbeeld allerlei obstakels waarachter men zich bij het lasergamen kan verschuilen. De keuze om de sneeuwhal te sluiten en te starten met o.a. lasergamen en paintballen is gemaakt om onder andere een grotere doelgroep te bereiken en het aanbod van activiteiten nog aantrekkelijker te maken.

Met Rivièra Fun Village biedt Rivièra Parc voor elke leeftijd en elke gelegenheid mogelijkheden voor een dagje uit, kinderfeestje of groeps- en bedrijfsfeest. De combinatie van lasergamen en paintballen met het zwembad, het kinderspeelparadijs, de bowlingbaan en de diverse horecamogelijkheden, zorgen voor een compleet en gevarieerd aanbod van arrangementen en activiteiten.

Rivièra FUN Village is onderdeel van Rivièra Parc, één van de grootste campings van Nederland. Naast een uitgebreide keuze uit kampeerplaatsen in het parkgedeelte of op beach en mooie ligplaatsen in de jachthaven, biedt Rivièra Parc voor de “luxere” kampeerder ook verhuuraccommodaties. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een eigen zandstrand, diverse restaurants, een supermarkt, een jachthaven, een bowlingbaan en een chaletpark.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat