Home

Flevoland heet Fietsers Welkom

Flevoland heet Fietsers Welkom Biddinghuizen - 3 oktober 2011.  In navolging op een aantal andere provincies heten nu ook Flevolandse horeca- en logiesbedrijven fietsers welkom. Fietsers Welkom! is het landelijke kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca- en logiesbedrijven die langs fietspaden/-routes gevestigd zijn.

Bij een Fietsers Welkom! bedrijf mag de fietser rekenen op een aantal extra faciliteiten. De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan het Fietsers Welkom! gevelbordje.

Faciliteiten
De extra faciliteiten waar fietsers op kunnen rekenen bij deze bedrijven zijn onder andere een oplaadpunt voor de elektrische fiets, gratis vullen van de bidon, een bandenplakset en fietspomp en een trekkersplaats op een camping of vrije plek in een logiesaccommodatie.

Website
Via de speciale website http://www.allefietserswelkom.nl kan op een kaart van Nederland worden bekeken welke bedrijven in welke provincies deelnemen. In Biddinghuizen zijn dit B&B De Kandelaar en Molecaten park Flevostrand.

Fietsers Welkom! is een initiatief van de stichting Landelijk Fietsplatform. Landelijke partners van het initiatief zijn o.a. RECRON en Koninklijke Horeca Nederland. Regionaal dragen Toerisme Flevoland en NORT Flevoland dit initiatief een warm hart toe mede omdat het inspelen op de ontwikkelingen in fietsland binnen de toeristisch-recreatieve sector hoog op de activiteitenlijst van beide organisaties staat.

NORT Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat