Home

Diva’s Patricia, Tatjana en Patty bij Walibi Holland

Biddinghuizen - 11 oktober 2011.  Nog vier dagen en dan barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 11e keer los in Walibi Holland.

Professor Mortis heeft voor deze gelegenheid de drie grootste Diva’s van Nederland uitgenodigd om als eerste bij hem in angsttherapie te gaan.

Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic gaan hun grootste angst ervaren in het huiveringwekkende spookhuis ‘Psychoshock’.

De afgelopen maanden heeft Walibi Holland in samenwerking met het Mortis Instituut onderzoek gedaan naar de grootste angsten onder de Nederlandse bevolking, het resultaat hiervan wordt tastbaar in ‘Psychoshock’. In dit nieuwe spookhuis worden onder leiding van Professor Mortis de grootste nachtmerries van de Nederlandse bevolking ten uitvoer gebracht.

Professor Mortis: ‘de Diva’s zijn de ultieme proefkonijnen’
Mortis is in zijn nopjes met de medewerking van de drie Diva’s: ‘Patty, Patricia maar vooral Tatjana, zijn voor mij de ultieme proefkonijnen. We zullen zien of de goed gebekte dames nog zo veel te vertellen hebben na een bezoek aan mijn ‘Psychoshock’, aldus de professor. Patty Brard laat weten de confrontatie met Mortis graag aan te gaan: ‘Ik heb voor hetere vuren gestaan, kom maar op’. De twee andere dames willen geen commentaar geven op de vraag waar ze het meest bang voor zijn, ‘Ik wil de professor niet wijzer maken dan hij nu al is’ aldus de altijd enthousiaste Tatjana. In Walibi Holland zijn de verwachtingen nu al hoog gespannen voor deze bijzondere ontmoeting.

Opening angstaanjagend Scare Camp
Tijdens de premièreavond van Halloween Fright Nights gaat ook het Scare Camp van start. Professor Mortis zal samen met de drie Diva’s de gasten van het kamp officieel verwelkomen. Tijdens dit angstaanjagende kamp overnachten 70 speciaal geselecteerde prijswinnaars in Walibi Holland. De deelnemers ondergaan een angstexperiment en beleven een nacht die ze hun leven niet meer zullen vergeten. Kortom, Halloween Fright Nights komt eraan en laat Biddinghuizen weer op haar grondvesten trillen.Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.

Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie is te vinden op: http://www.frightnights.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat