Home

Six Flags heeft altijd vacatures

Biddinghuizen - 13 februari 2002.  Six Flags Holland zoekt voor komend seizoen vijfhonderd mensen. De helft minder dan vorig jaar omdat een grote groep van vorig jaar terugkeert naar de "Rollercoaster Capital of Europe". Zaterdag was er een banenmarkt en voor 2 maart staat er nog een op het programma.

Gezocht: enthousiaste medewerkers voor het bedienen van attracties, waaronder Goliath, de grootste achtbaan van de Benelux. Gezocht: medewerkers horeca en medewerkers games. Verder gezocht: bedienend en uitvoerend personeel voor maar liefst 36 jobs, van transportmedewerker tot chauffeur shuttlebus en van medewerker kassa tot medewerker EHBO. Gezocht: maar liefst 500 mensen, die het komend seizoen in het voor- of naseizoen of tijdens de vakanties een functie willen vervullen bij Six Flags Holland.

Banenmarkt
Vorig jaar besloot Six Flags alle medewerkers zelf in dienst te nemen en zo min mogelijk met uitzendkrachten te werken. Het resultaat van de nieuwe aanpak was sfeerverhogend en een groter gevoel van saamhorigheid onder het personeel. Veel werknemers van vorig seizoen, 570 in totaal, waren zaterdagmiddag door Six Flags uitgenodigd voor een sollicitatie- en presentatiebijeenkomst.

's Ochtends was er al een banenmarkt voor nieuwe mensen. Maar liefst 250 toekomstige werknemers kwamen hun sollicitatiebrief inleveren en zij werden uitgenodigd voor een gesprek. Op 2 maart is de volgende banenmarkt.

Human Recources-manager Emiel Berg was niet verbaasd over de grote opkomst. In de wijde regio rond het attractiepark waren huis aan huis 180.000 flyers bezorgd. Daarin stond ook de website http://www.sixflagseurope.com en het e-mailadres vermeld. In één uur tijd leverde het e-mailadres twintig sollicitanten op.

Werksfeer
"Six Flags biedt het personeel naast een goede werksfeer en kleding ook spetterende personeelsfeesten, een seizoenspas voor alle parken van Six Flags in Europa, gratis toegang tot tien andere parken en kortingen op Six Flagsprodukten. Bij de bezoeken aan Six Flags en de overige parken mogen de medewerkers een introducé meenemen. Net zo vaak als ze zelf willen," aldus Berg.

Voor personeel van buiten de regio bestaat de mogelijkheid om in één van de veertig bungalows op het park te overnachten. "Het betekent niet dat als het seizoen weer begint, Six Flags geen vacatures meer heeft. Dat blijft bij zo'n groot bedrijf als dit altijd doorgaan. Enthousiaste medewerkers zijn altijd welkom", voegt Berg eraan toe.

Het attractiepark gaat op vrijdag 29 maart open.

Bron: Zwolse Courant

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat