Home

Schoolschaatsen bij FlevOnice

Biddinghuizen - 6 december 2011.  Na het grote succes van vorig jaar bij FlevOnice en Leisure World Ice Center heeft de provincie Flevoland voor de winter van 2011-2012 het mogelijk gemaakt om 4.000 Flevolandse leerlingen te laten schaatsen.

De schoolschaatsdagen zijn een groots sportfestijn waaraan de basisschooljeugd van zowel het gewone basis- als het speciaal onderwijs kan deelnemen.

Proeven
Van december 2011 tot en met februari 2012 worden de leerlingen door Marion Reizen vervoerd om ‘te proeven’ van de mooie en unieke ijsbanen in Flevoland. Met de start van het winterse weer begint ook de schaatskoorts te komen, de docenten en leerlingen hebben er veel zin in. De organisatie van het evenement is in handen van Sportservice Flevoland.

Divers aanbod
De jeugd krijgt een divers aanbod van schaatsactiviteiten aangeboden. Zoals verschillende schaatstechnieken, slalommen om pionnen, pootje over, een stempeltocht en 100 meter sprint. De trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers van FlevOnice en Leisure World Ice Center.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en de verschillende samenwerkingspartners: FlevOnice, Leisure World Ice Center, gemeente Dronten en Marion Reizen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Sandra Staats via staats@sportflevo.nl of 0320-251113.

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat