Home

Alwin Aufdenkamp in Dorpsgenoten

Alwin Aufdenkamp in Dorpsgenoten Biddinghuizen - 27 november 2011.  In Dorpsgenoten, de speciale rubriek op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, deze week Alwin Aufdenkamp.

Na de sluiting van de kazerne te Seedorf is Alwin in 2006 aan komen waaien in Biddinghuizen. Hij heeft In heel Nederland ingeschreven gestaan en is uiteindelijk een woning toegewezen door OFW Dronten. Hij kwam vanuit een camping in Twello op de Rosmolen terecht met de spullen in een opslag en werkte in het Harde. Het contract met defensie liep af. Dat hield in dat op zoek moest naar een andere baan, Wat doet men dan? Een open sollicitatie sturen naar de golfbaan en voila, hij is hier terecht gekomen bij Dorhout Mees. Hij heeft acht jaar in Duitsland gezeten, is uitgezonden geweest naar Bosnië, Irak en Kosovo. Hij heeft zijn vriendin ontmoet in Seedorf en meegenomen naar Biddinghuizen.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link http://www.dorpsbelangen.net/dorpsgenoten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat