Home

Occasionshow op evenemententerrein Walibi

Biddinghuizen - 20 december 2011.  In het Paasweekend van 8 en 9 april 2012, vindt er een onderscheidende occasionshow plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland; Occasionknallers 2012. De show is opgezet rond een geheel nieuwe en pakkende formule.

Naast de honderden jong gebruikte auto's is er entertainment op en rond de opgestelde occasions, zoals race actie en muziekoptredens. En voor elke bezoeker is er een unieke kans het naastgelegen attractiepark te bezoeken. Elk 2e kaartje is gratis voor de bezoekers van de Occasionknallers.

Een van de initiatiefnemers, beursorganisator Mark Scheltinga: "Uit onderzoeken en gesprekken met onze partners blijkt, dat het overgrote deel van de occasionkopers niet weet waar te beginnen met de zoektocht naar een goede occasion.

Men heeft geen merkvoorkeur, laat staan een typevoorkeur. Vaak blijft het bij een voorkeur voor een benzine of diesel motor. Het "live" zoeken tussen enkele duizenden occasions bij elkaar blijken aspirant kopers zeer prettig te vinden. Dat bespaart flink wat tijd en ritjes naar diverse occasionaanbieders met een beperkt aanbod aansluitend op de behoefte.

Uniek tijdens de show is de mogelijkheid om op het immense evenemententerrein direct een proefrit te maken. Door de beschikbare ruimte en de ruime opstelling (American Parking), kan een occasion gemakkelijk doorschuiven voor een ritje"

Naast gemak en overzichtelijkheid voor de consument biedt het evenement een uitstekend platform voor de occasionbranche, die lang verstoken is geweest van dergelijke groots opgezette show. Is het in de showrooms wachten op een klant, op Walibi worden enkele duizenden high interest bezoekers verwacht, die met gerichte campagnes via direct-mail en e-mail hun weg naar naar het evenement weten te vinden. Om dat te realiseren wordt de hulp ingeschakeld van A2SP -leverancier van automotive communicatie en informatie aan 6.000 automotive bedrijven. Met behulp van de A2SP software kan het aanbod van de aanbieder optimaal gematched worden met demografische factoren van de potentiële koper. Deze krijgt een op maat gemaakte DM mailing toegestuurd met informatie over het evenement, enkele aangeboden auto's en de speciale acties, zoals een autoverzekering en een autofinanciering. A2SP zorgt bovendien voor andere handige tools, zoals een waardetaxatie app en Autoafspraak.nl, zodat snel en efficiënt getaxeerd kan worden, maar ook proefritafspraken optimaal geboekt kunnen worden.

De eerste editie van dit unieke evenement vindt plaats op Paaszondag en Paasmaandag van 10.00 tot 18.00 uur op het evenemententerrein van Walibi Holland. Via de het occasionaanbod kan men zo doorlopen naar het attractiepark. Gedurende het Paasweekend gaat Walibi voor het eerst weer open, dus een optimale combinatie. Het park is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers aan de show kunnen via internet vanaf 1 februari entreetickets kopen en ontvangen bij aanschaf van een kaartje het tweede kaartje ter waarde van €32,00 gratis.

Op beide evenementdagen worden auto's verloot onder de aanwezige bezoekers. Elke dag een splinternieuwe Citroen C1 en op de Paasmaandag bovendien een heuse Ferrari Testarossa.

Bron: Occasionknallers.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat