Home

FlevOnice organiseert Free-skate schaatstoertocht

FlevOnice organiseert Free-skate schaatstoertocht Biddinghuizen - 22 december 2011.  FlevOnice organiseert op zaterdag 7 januari 2012 de tweede schaatstoertocht in Biddinghuizen, op het ‘coolste’ pretpark van Nederland.

De toertocht wordt gesponsord door Free-skate, het exclusieve schaatsmerk voor schaatsers die hoge eisen stellen aan comfort en veiligheid

Toertocht
FlevOnice organiseert drie keer per jaar een schaatstoertocht op de 5-kilometer ijsbaan in Biddinghuizen. De Free-skate schaatstoertocht op 7 januari 2012 is een toertocht over 5 tot en met 200 kilometer en start om 8.30uur en duurt tot 20.30uur. Schrijf je nu in via de website van FlevOnice.

Free-skate hoofdsponsor
Deze tweede toertocht van het jaar, op het ijs van Biddinghuizen, wordt mede mogeljk gemaakt door de hoofdsponsor Free-skate. Free-skate staat voor comfortabel en veilig schaatsen en is in het segment "langlaufschaatsen"
al jaren marktleider in Nederland met inmiddels 75 verkooppunten, waaronder ook FlevOnice.

De schaatsen van Free-skate zijn uitermate geschikt voor de kunstijsbaan en natuurijs. Martien Pater, bedenker en eigenaar van Free-skate ondersteunt al vanaf 2008 het initiatief van de schaatstoertochten op FlevOnice.”Ik ben ervan overtuigd dat dit schaatsseizoen weer een groot succes gaat worden en dat steeds meer schaatsers de weg naar FlevOnice weten te vinden” aldus Pater.

Jubileum
De tweede toertocht van het seizoen staat ook in teken van het 15-jarig bestaan van Free-skate. Het evenement kan gezien worden als jubileum-toertocht voor het schaatsmerk. Rondom de toertocht worden verschillende leuke activiteten georganiseerd.

Voor meer informative kunt u kijken op www.flevonice.nl en www.free-skate.com

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat