Home

Free-Skate Toertocht wordt verplaatst naar zondag

Biddinghuizen - 4 januari 2012.  De geplande Free-Skate Toertocht van a.s. zaterdag 7 januari wordt verplaatst naar zondag 8 januari a.s. in verband met de voorspelde slechte weersomstandigheden voor zaterdag a.s.

Hoewel FlevOnice geen garantie t.a.v. de weersomstandigheden voor zondag kan afgeven, lijkt het erop dat het weer zondag a.s. beter wordt.

De Free-Skate schaatstoertocht is een toertocht over 5 tot en met 200 kilometer en start om 8.30uur en duurt tot 20.30uur. Het startschot zal gelost worden door Annie Borckink. Tijdens de Olympische Spelen van 1980 won zij goud op de 1500 meter. Het startschot zal worden gegeven in aanwezigheid van Martien Pater, oprichter en eigenaar van Free-skate, sponsor van de Toertocht, die een aantal rondjes zal meeschaatsen als training voor de Weissensee.

Kosten voor deelname aan de toertocht is € 27,50 p.p. (volwassenen) en € 17,50 p.p. (jeugd t/m 18 jaar) bij voorinschrijving. Bij voorinschrijven is het mogelijk gratis een introducé mee te nemen. Terplekke inschrijven kost € 30,00 p.p. (volwassenen) en € 17,50 p.p. (jeugd t/m 18 jaar). Dan geldt de actie voor een gratis introducé niet. Bij deelname aan de toertocht is entree, muziek, speakerondersteuning, Koek en Zopie verzorging tijdens tocht, stempel/tijd registratie, stempelkaart en een mooi aandenken inbegrepen

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.flevonice.nl en http://www.free-skate.com


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat