Home

Nog één keer samen het ijs op?

Nog één keer samen het ijs op? Biddinghuizen - 13 februari 2012.  Alle schaatsliefhebbers hebben de afgelopen tijd kunnen genieten van een fantastische natuurijsperiode. De dooiaanval heeft ervoor gezorgd dat de Elfstedentocht helaas niet door kon gaan en het natuurijs is op dit moment (mogelijk) onbetrouwbaar.

FlevOnice geeft aanstaande zaterdag 18 februari Elfstedenrijders en alle andere schaatsliefhebbers wellicht de laatste mogelijkheid om dit winterseizoen samen nog een georganiseerde toertocht te schaatsen.

Weissensee Toertocht
De toertocht is inclusief ''Koek en Zopie'' verzorging, stempelkaart, beennummer en een aandenken. Tijdens de tocht is de vertrouwde speaker Henk-Jan Kerkhof en een DJ als muzikale ondersteuning aanwezig.

Iedereen mag deelnemen en zijn/haar eigen afstand (van 5 tot 200 kilometer) bepalen. De deelnemers kunnen ’s ochtends vanaf 08:30 starten en uiterlijk 20:30 hun laatste ronde in rijden.2=1
De kosten voor deelname aan de toertocht zijn € 27,50 p.p. (volwassenen) en € 17,50 p.p. (jeugd t/m 18 jaar) bij voorinschrijving. Bij voorinschrijven is het mogelijk gratis een introducé mee te nemen, deze inschrijving sluit vrijdag 17 februari om 17.00 uur.

Inschrijven op de dag zelf kost € 27,50 p.p. (volwassenen) en € 17,50 p.p. (jeugd t/m 18 jaar).

Wanneer u er voor kiest om op de dag zelf in te schrijven is de actie voor een gratis introducé niet geldig.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat