Home

Tweede editie van AgroTechniek Holland groeit

Biddinghuizen - 22 februari 2012.  De inschrijvingen stromen binnen voor AgroTechniek Holland 2012, waardoor nu al duidelijk is dat de tweede editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland voor agrarisch Nederland groeit.

Veel bedrijven pakken net zoals op de eerste editie groots uit, waaronder de bekende trekkermerken, werktuigfabrikanten en leveranciers van melk en staltechniek. Verder neemt een significant aantal bedrijven dit jaar grotere stands dan in 2010, zoals De Vor/Fendt, Mechatrac, Reesink, Zonna, Lely en Zonderland.

Ook zijn er nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder Coenders Lottum, Stihl, O. de Leeuw, Husqvarna en Hissink. Daarnaast zijn er een aantal aanbieders voor de melkveehouderij die in de Mechahal stonden en die nu, veelal groter, buiten gaan exposeren in een gecentreerd veehouderij cluster, zoals Brouwer, Gea Westfalia, Beerepoot, SAC en Spinder.

Hierdoor is er nu al besloten om voor deelnemers drie in plaats van twee expositievelden te gebruiken op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Daar is in totaal 18 hectare, 180.000m2, beschikbaar voor stands van fabrikanten, importeurs en dealers in landbouwmechanisatie en voor demonstraties rondom actuele thema, aldus beursmanager Willem Bierema.

Alles wat boeren boeit gaat van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september 2012 aan de verwachte tienduizenden boeren en loonwerkers getoond worden. Dit jaar met de uitbreiding van grondverzet-, tuin- en parkmachines die op en rondom het boerenerf gebruikt worden.

De demonstraties worden wegens succes geprolongeerd: landbouwmechanisatie komt tot leven rondom de thema's verkeersveiligheid, stal en akker van de toekomst, grondbewerking, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste modellen, in samenwerking met partners, brancheorganisaties en mediapartijen die deze actuele thema's ook inhoudelijk ondersteunen.

www.agrotechniekholland.nl
Omdat de organisatie in handen is van de AgroTechniek Holland BV, een volle dochter van de Federatie Agrotechniek, is het evenement 100% voor en door de branche. Bierema: "We houden de organisatie in eigen hand en kunnen zelf de opzet bepalen en het concept bewaken. De prijzen zijn nagenoeg hetzelfde gebleven, dat is mooi want dat betekent optimaal rendement voor de deelnemers. De vooruitzichten zijn goed, want meer dan 95% van de deelnemers uit 2010 gaf aan deze editie weer van de partij te zijn en dat zien we terug in de inschrijvingen die nu binnenstromen."

Alle informatie en inschrijfdocumentatie is te vinden op de vernieuwde website http://www.agrotechniekholland.nl.

Ruim 50.000 bezoekers en tevreden deelnemers in 2010
De eerste editie van AgroTechniek Holland in 2010 was met 51.183 bezoekers en 220 deelnemers zeer succesvol. Het massaal toestromende publiek zag meer dan 2.500 landbouwmachines van ruim 400 merken. De deelnemende bedrijven waren erg tevreden over het aantal bestaande klanten dat ze troffen en aangenaam verrast door de hoeveelheid nieuwe klanten die ze op hun stand ontmoetten. Het gemiddelde rapportcijfer dat deelnemers aan AgroTechniek Holland gaven was een ruime 8.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat