Home

Fantasy Festival bij Walibi

Biddinghuizen - 24 april 2012.  In de meivakantie organiseert Walibi Holland alweer voor het derde jaar op rij het Fantasy Festival. Op 1, 2 en 3 mei wordt je in het attractiepark in Biddinghuizen meegenomen naar een fantasiewereld waar je veel verrassingen staat te wachten.

Van ontmoetingen met je favoriete fantasyhelden tot een middeleeuwse fantasy fair met middeleeuwse optredens. Het Fantasy Festival wordt elke avond spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow.

Het Fantasy Festival wordt dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd. Na het succes van het festival tijdens de twee eerdere edities wordt in 2012 door Walibi Holland wederom een Fantasy Festival georganiseerd. Walibi Holland wil met het Fantasy Festival een nog groter publiek aanspreken, daarom wordt het festival dit jaar groter opgezet dan de twee voorgaande edities.

Walibi tot 22.00 geopend
Het attractiepark in Biddinghuizen zal tijdens het Fantasy Festival op 1, 2 en 3 mei speciaal voor het festival extra lang geopend blijven. Gedurende het festival op 1,2 en 3 mei zijn de attracties van Walibi Holland niet tot 18.00 maar tot 22.00 geopend. Om 22.00 vindt er een spectaculaire vuurwerkshow plaats om het Fantasy Festival af te sluiten.

Tijdens het Fantasy Festival wordt het attractiepark omgetoverd tot een fantasiewereld met diverse fantasiefiguren. Zo kunnen bezoekers de middeleeuwen ervaren met een echte fantasy fair en komen ze oog in oog te staan met de Pirates of the Caribbean. De volgende video toont een impressie van het Fantasy Festival van vorig jaar.


Compilatie van het festival in 2011

Onbeperkt eten en drinken
Voor bezoekers die tijdens het Fantasy Festival even bij willen komen heeft Walibi Holland een foodcourt geregeld. Tegen betaling kunnen bezoekers een uur gebruik maken van een warm en koud buffet inclusief frisdrank.

In een bijzondere setting van Pirates of the Caribbean krijgen kinderen een kleine verrassing uit de schatkist, worden ze omgetoverd tot een echte piraat en kunnen ze op de foto met één van hun helden uit de populaire film Pirates of the Caribbean. Voor het foodcourt arrangement kan in het attractiepark zelf of op de website van Walibi tegen bijbetaling gereserveerd worden

Bron: Rides.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat