Home

Flevomendagen van de baan

Biddinghuizen - 18 mei 2012.  De Flevomendagen zijn van de baan. Terreineigenaar FlevOnice ging dinsdag failliet en de curator ziet geen heil om de terreinen rond de grootste openluchtijsbaan van Nederland ter beschikking te stellen aan de organisatie van de nationale menwedstrijd, die oorspronkelijk zou plaatsvinden tijdens de Pinksterdagen.

"Uiterst teleurstellend", aldus initiator en organisator Ton Kruithof. "Al jaren steek ik mijn nek uit om een wedstrijd te organiseren, maanden zijn we bezig om dit evenement op poten te zetten en dan nu twee weken voorafgaand aan de start te horen dat er uitstel van betaling is aangevraagd en nu het faillissement, ik ben er klaar mee. Ik organiseer al zeventien jaar een wedstrijd. Eerst in Kampen, later in het Roggebotsebos en nu in Biddinghuizen. Ik heb alles meegemaakt, MKZ, vogelpest, varkenspest, tegenwerking vanuit het ambtelijk apparaat en nu dit."

Of er een 2013-editie komt, is uiterst onzeker. Kruithof: "Ik zie het nu even niet zitten met dit debacle erbij. Ik heb nergens ooit opgegeven in mijn werk, maar in dit geval is alles voor mij afgebroken. Wellicht als er een nieuwe uitbater komt, wil er ik nog over denken, maar nu even niet."

Voor de derde maal op rij zou het nationale menevenement gehouden worden op de terreinen van FlevOnice. De deelnemers die hun inschrijfgeld hebben overgemaakt, krijgen vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk het volledige bedrag teruggestort. De medewerkers en sponsors worden meer dan hartelijk bedankt voor alle hulp de afgelopen jaren en de toegezegde medewerking tijdens de Pinksterdagen.

Bron: Horses.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat