Home

LTO Noord strategisch partner AgroTechniek Holland

LTO Noord strategisch partner AgroTechniek Holland Biddinghuizen - 18 mei 2012.  LTO Noord is opnieuw officieel strategisch partner geworden van AgroTechniek Holland, het grootste outdoor agro-evenement dat van 5 tot en met 8 september op het Walibi-terrein in Biddinghuizen wordt gehouden.

Voorzitter Jint van Dijk van de AgroTechniek en Netty Wakkeer, hoofd communicatie, strategie en verenigingszaken van LTO Noord ondertekenden daartoe deze week een partnerovereenkomst en zetten daarmee hun samenwerking die in 2010 startte voort.

AgroTechniek Holland is een totaalevenement dat 'alles biedt wat boeren boeit', waaronder trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook ICT, dienstverlening en demonstraties. De organisatie, in handen van AgroTechniek, werkt nauw samen met diverse partners.

Naast LTO Noord zijn dat COM, Federatie AgroTechniek, NAJK, Rabobank en Cumela Nederland. Ook Wageningen Universiteit, het samenwerkingsverband Kiemkracht, Projectgroep Precisielandbouw, Move RTK, Ploegvereniging Nederland en Kenteq zijn inhoudelijk betrokken bij de beursthema's en -paviljoens.Bron: AgroTechniek Holland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat