Home

Eerste meiden event in Walibi Holland

Biddinghuizen - 21 juni 2012.  Op zaterdag 25 augustus 2012 vindt het allereerste meiden Summer Event plaats in Walibi Holland. Dit gloednieuwe event vormt vanaf nu dé inspiratiebron voor enthousiaste shopaholics, stylish fashionista’s en rollercoaster girls.

Walibi Holland opent tussen 10:00 en 18:00 uur haar deuren voor het meiden Summer Event. De hele dag kunnen jonge fashionista’s, beautyqueens en rollercoaster girls genieten van spectaculaire attracties en swingende optredens van o.a. Monsif, Ralf Mackenbach, Yes-R, Sharon Doorson, Only Seven Left, Pop4You en Shary-An. Daarnaast zijn er echte meiden activiteiten zoals fashion- en beautyworkshops en spetterende modeshows. Verder kunnen de meiden auditie doen en maken ze kans om model te worden in meiden magazine.

Walibi Holland is blij met de komst van het meiden Summer Event. “Naast een park met spectaculaire attracties biedt de komst van het meiden Summer Event de meiden een leuk en hip event dat zorgt voor een complete dag uit”, aldus Mascha van Till, General Manager van Walibi.

Meer informatie Walibi Holland en het meiden Summer Event is te vinden op: http://www.walibi.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat