Home

Flevoboulevard slaat nieuwe weg in

Flevoboulevard slaat nieuwe weg in Biddinghuizen - 3 juli 2012.  De Flevoboulevard slaat letterlijk een nieuwe weg in. De belangenvereniging voor recreatie- en horecaondernemers aan de kust van het Veluwemeer gaat haar gebied flink uitbreiden. Ook Zeewolde behoort voortaan met het Wolderwijd, Nuldernauw,Nijkerkernauw en Eemmeer tot de Flevoboulevard.

Het nieuwe kustgebied omvat dan een gevarieerde gebied van de Stichtse Brug aan de zuidkant, de Ketelhaven aan de noordkant en de Hoge Vaart landinwaarts. Daarmee behoort de Flevoboulevard tot de grootste aaneengesloten recreatiegebieden van ons land.

Promotie
De vereniging gaat ook haar aanpak herzien. Met het zwaartepunt van de promotie op de activiteiten in het unieke recreatiegebied, zal vooral de online marketing meer invulling gaan krijgen met onder andere meer activiteiten op de website, Facebook, Twitter en andere social media. Een eerste zichtbare promotieactie is de publicatie van een evenementenkalender, niet allen via de website zal deze beschikbaar zijn, maar via een flyer die in flinke aantallen via de aangesloten leden zal worden verspreid.

Netwerk
Naast gezamenlijke gebiedspromotie zal de vereniging zich meer gaan profileren als netwerkclub voor en door de aangesloten ondernemers in het gebied. Met netwerkevents creëert de vereniging een broeiplaats zijn voor nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden. Leden vinden elkaar tijdens deze bijeenkomsten om bijvoorbeeld het jaarlijkse Flevoboulevard Swingt festival te organiseren.

Nieuw bestuur
De vereniging heeft inmiddels ook een nieuwe bestuurssamenstelling gekregen. Het nieuwe bestuur bestaat uit A. Haverkort (voorzitter), Robin Schalij (evenementen) , Erik Jeuring (media en promotie), Emiel de Goeijen (secretaris), Lucienne Brons (penningmeester) en Bert Ketelaar (vicevoorzitter).

Kijk op www.flevoboulevard.nl voor meer informatie, nieuws en evenementen van de Flevoboulevard.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat