Home

Informatiecentrum Veluwerandmeren heropend

Informatiecentrum Veluwerandmeren heropend Biddinghuizen - 6 juli 2012.  Onder grote belangstelling heeft burgemeester De Jonge van de gemeente Dronten op donderdagmiddag 5 juli het vernieuwde Informatiecentrum Veluwerandmeren op haar nieuwe locatie aan het Veluwemeer heropend.

Daarnaast is het Informatiecentrum een officieel VVV Informatiepunt geworden. Een unieke samenwerking tussen het Informatiecentrum Veluwerandmeren, restaurant Bremerbergse Hoek en Toerisme Flevoland/Flevomeerbibliotheek.

'Een fantastisch ontvangstpunt voor toeristen in het Veluwerandmerengebied', aldus de burgemeester.Het Informatiecentrum Veluwerandmeren heeft een paar flinke tegenslagen gehad. In 2008 en 2010 werd het Informatiecentrum geteisterd door brand en dreigde daardoor in de financiële problemen te komen. Achter de schermen is de afgelopen maanden echter hard gewerkt aan de doorstart van het Informatiecentrum Veluwerandmeren.

Vanaf nu kunnen bezoekers in restaurant de Bremerbergse Hoek informatie en inspiratie vinden; digitaal en fysiek, over activiteiten, accommodaties en campings in het Veluwerandmerengebied.


Goos Prins (Bremerbergsehoek), Jacob van Olst (voorzitter Informatiecentrum Veluwe Randmeren), Heidi Broertjes (coördinator VVV van Flevomeerbibliotheek Dronten en Rinkje Tromp (Toerisme Flevoland)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat