Home

Mosselweekend bij De Klink

Biddinghuizen - 11 juli 2012.  Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli staat het menu bij restaurant "De Klink" weer in het teken van mosselen. U kunt onbeperkt Zeeuwse bodemcultuur mosselen komen eten voor € 19,50 per persoon. Voor diegene die geen mosselen eten is er een beperkte menukaart samengesteld zodat er voor ieder wat wils is.

Zoals vele dingen een traditie zijn geworden bij restaurant "De Klink" de laatste elf jaar, is dit weekend er ook weer zo één. Drie dagen onbeperkt Zeeuwse mosselen eten, zo vers uit de mosselbanken op uw bord. Deze avonden zijn de zilte geuren van de Oosterschelde te ruiken in het restaurant. Voor € 19,50 per persoon kunt u onbeperkt genieten van deze Zeeuwse lekkernij. Hierbij worden stokbrood, frites en diverse sauzen geserveerd.

Jan-Aart de Buck van De Klink: "De Zeeuwse bodemcultuur mosselen hebben op dit moment al een vulling van 25-30%, dit wil zeggen dat in een kilo mosselen met schelp, zo’n 250 tot 300 gram mosselvlees zit. Ondanks het wisselende weer van de laatste maand, zijn de mosselen wel goed gegroeid en zijn ze zeer smaakvol".

Reserveren voor het onbeperkt mosselen eten is gewenst, in verband met het inkopen van de Zeeuwse mosselen. Reserveren kunt u doen via info@deklink.nl of via 0321-331465, dagelijks vanaf 10.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat