Home

Zomerconferentie New Wine op Walibi

Biddinghuizen - 12 juli 2012.  De Stichting New Wine houdt van 21 tot en met 27 juli haar Zomerconferentie op het Walibi-terrein bij Biddinghuizen. Het is de negende editie, waarvoor uit het hele land weer christenen naar de polder zullen komen.

Het thema van de negende Zomerconferentie is Levend Water. Hoofdspreker op deze Zomerconferentie is Gary Best. Hij is resource director en teamleider van de Vineyard Churches in Canada, tevens zit hij in het leiderschapsteam van Vineyard Music. Gary staat bekend om zijn gave om te onderwijzen en is ook auteur van het boek Natuurlijk Bovennatuurlijk.

Onder de noemers Geestelijke groei, Relatie & Gezin, Kerk & Gemeente, Pastoraal en Samenleving zijn meer dan vijftig seminars geprogrammeerd. Wilkin van der Kamp en Michelle van Dusseldorp geven een aantal seminars over innerlijke genezing, Arie Slob komt praten over christen zijn en politiek, Cees Dekker praat over geloof en wetenschap, Edward de Kam heeft een seminar over 'Hoe overleven jongeren de kerk' . Andere sprekers zijn onder anderen Jan Willem Roseboom, Dick Westerkamp, Paulien Zeeman, Wim Rietkerk, Ans van der Putten en Pater Johan.De conferentie wordt gehouden van 21 tot en met 27 juli 2012 in Biddinghuizen op het evenemententerrein van Walibi. Centraal gelegen in Nederland leent dit terrein zich uitstekend voor onze conferentie.

Er zijn voldoende ruime kampeerplaatsen en het terrein is zo ingedeeld dat alle samenkomsttenten en ook de centrale voorzieningen eenvoudig bereikbaar zijn. Bovendien is er voldoende parkeerruimte op loopafstand.

Op 21 juli is iedereen welkom op het terrein vanaf 13.00 uur, de conferentie begint om 19.00 uur. Bezoekers kunnen tegen betaling op het terrein kamperen met eigen tent of caravan. Er zijn toiletten en douches aanwezig. De kampeerplaatsen hebben geen elektriciteit.

Als u kiest voor inschrijven zonder kamperen dan kunt u overdag en ’s avonds alle programmaonderdelen volgen, maar zult u zelf voor logies moeten zorgen buiten het conferentieterrein.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat