Home

Tien innovaties genomineerd voor bronzen sikkel

Tien innovaties genomineerd voor bronzen sikkel Biddinghuizen - 24 augustus 2012.  Op AgroTechniek Holland 2012, het grote agro-evenement in Biddinghuizen, lanceren ruim 250 fabrikanten, importeurs en dealers talrijke primeurs op het gebied van trekkers, machines, apparatuur, melktechniek en stalinrichting. De meest opvallende noviteit wordt bekroond met de Bronzen Sikkel, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend.

Alle deelnemers konden met hun innovaties meedingen naar deze noviteitenprijs. Een vakjury bekeek 102 inzendingen en beoordeelde in welke mate ze vernieuwend en onderscheidend zijn voor de toekomst van de agrarische sector. Dit leverde tien nominaties op.

Op de eerste beursdag, woensdag 5 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden de winnaar wordt van de Bronzen Sikkel 2012.

“De innovaties bestrijken een breed terrein en zijn interessant voor zowel boeren als loonwerkers. Naast een breed scala aan primeurs voor akkerbouwers zijn er opvallend veel innovaties gericht op melkveehouders.”

De vakjuryleden zijn Gertjan Zevenbergen AgriMedia / Landbouwmechanisatie en Veehouderij Techniek), Frits Huiden (Reed Business/TREKKER en Boerderij), Toon van der Stok (CUMELA/Grondig), Robert Ellenkamp (Agrio/AgraPower) en Han Reindsen (LTO/Nieuwe Oogst).

Alles wat boeren boeit
AgroTechniek Holland is een totaalevenement dat ‘alles biedt wat boeren en loonwerkers boeit’, waaronder trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook onderdelen, ICT en dienstverlening én demonstraties. De beurs is van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september dagelijks open van 10 tot 18 uur in Biddinghuizen. De ruime parkeergelegenheid, met 15.000 plaatsen, is gratis. Actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat