Home

Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen

Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen Biddinghuizen - 16 april 2013.  Het gezelschap van Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen om hun show Op de Camping te tonen aan belangstellend publiek. Het circus geeft op 2 mei om 15.00 uur een voorstelling bij Camping Flevostrand.

,,Op enkele kilometers van bos, zee en strand net achter de drukke wegen ligt de camping “Kwenye tovuti”. Een gezellige familie camping waar het bruist van de meest vreemde gasten en circusartiesten. Maar ook een camping waar je rustig kunt genieten van een goed boek.De gehele voorstelling bent u bij ons op bezoek op de camping. Vergeet dus niet uw pen of potlood mee te nemen want misschien is er deze dag wel een bingo.”

Net als op iedere andere camping zijn er ook op camping Kwenye Tovuti dit jaar nieuwe gasten. Die u laten genieten van hun acts. Wat dacht u van Lady Musa die een schitterende pole dance act laat zien. Triple Apic neemt u mee in de wereld van jongleren, diabolo en tumbling acrobatiek. Hoog in de nok van onze tent kijkt u naar een samensmelting van 2 rasartiesten aan de strapaten. En niet te vergeten onze vaste campinggasten Mevr. Jannie met haar magic acts en conciërge Herman en Truus. En natuurlijk vele andere internationale artiesten.

Bron: Krant van Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat