Home

Mud Masters Obstacle Run komt naar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 24 april 2013.  Off-road hardlopen, spectaculaire hindernissen bedwingen en zwoegen door slow mud. Op zaterdag 28 en zondag 29 september doen er duizenden deelnemers mee aan de nieuwe Mud Masters Obstacle Run. Het hindernisparcours ligt deze editie in Biddinghuizen. Voor echte diehards is er zelfs de Mud Masters Marathon.

De Mud Masters Obstacle Run is een stormbaan ontworpen door mariniers en geïnspireerd door de meest uitdagende stormbanen ter wereld. Een fysieke en mentale uitdaging waarbij het draait om doorzettingsvermogen, kameraadschap en humor.

Meer dan 6000 deelnemers
Naast het hindernisparcours van 6 en 12 km is het deze editie voor echte diehards ook mogelijk om 42 km (3,5 rondje parcours) af te leggen, de Mud Masters Marathon. Al meer dan 6.000 deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven voor de editie in Biddinghuizen.

De Mud Masters Obstacle Run is de grootste mudrace in de Benelux. De vorige edities waren in de Haarlemmermeer. Op 28 en 29 september verandert een deel van de bossen in Biddinghuizen in een nieuw uitdagend stormbaanparcours van 6, 12 en 42 kilometer met spectaculaire hindernissen. Zoals de Sizzler die elektroshocks afgeeft en de kruipgangen onder prikkeldraad van de Battlefield.

Mud Masters zamelt geld in voor het Revalidatiefonds en stimuleert (voormalig) revalidanten om mee te doen. Mannen en vrouwen met beenprotheses en in een rolstoel legden het parcours zonder short- cuts af.

Bron: Krant van Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat