Home

FlevOnice heropent in winterseizoen 2013

FlevOnice heropent in winterseizoen 2013 Biddinghuizen - 29 april 2013.  FlevOnice, het schaatsmekka in Biddinghuizen, heropent 1 november 2013 met een geheel nieuw concept en uitstraling. Sportiviteit en beweging staat centraal waarbij iedereen, - jong en oud, gezin én bedrijf- zich kan uitleven.

Nieuwe eigenaar Pinkster Vastgoed B.V. uit ’t Harde nam de tijd om het grote terrein van 53 ha om te vormen naar een park dat een gevarieerd publiek trekt. “Bewegen is belangrijk en leuk voor iedereen”, zegt directeur Joop Pinkster. “FlevOnice biedt bezoekers straks een sportief, gezond alternatief voor een dagje uit. Met allerlei geweldig leuke sport- en andere beweegactiviteiten, in de winter én de zomer. Onze nieuwe slogan ‘Beweeg de dag van je leven’ zegt het eigenlijk al: een onvergetelijke sportieve dag waar iedereen energie van krijgt”, vertelt directeur Joop Pinkster.

Nieuwe voorzieningen
FlevOnice krijgt met dat doel voor ogen een nieuw logo, flinke opknapbeurt en nieuwe voorzieningen. “Voor de winter korten we de 5 kilometer ijsbaan in de vrije natuur in naar 3 kilometer. De kinderbaan wordt uitgebreid en veel speelattributen toegevoegd. De 400 meter baan blijft bestaan en we hebben met elektrisch IJskarten een bijzondere nieuwe, uitdagende attractie. Verder zorgen we met het restaurant en iglo bars goed voor de inwendige mens. Tot slot gaan we allerlei wedstrijden en evenementen organiseren, waar gasten zich voor kunnen inschrijven. Bij alle nieuwe en bestaande activiteiten proberen we zo veel mogelijk duurzaam te
ondernemen.”

Marianne Timmer en Gianne Romme als boegbeelden
FlevOnice wordt sponsor van schaatsteam LIGA en coaches Marianne Timmer en Gianne Romme gaan fungeren als boegbeelden van de FlevOnice Schaatsacademie. “We zijn natuurlijk heel sterk betrokken bij de schaatssport en laten met deze sponsoring zien dat FlevOnice het schaatsen steunt en promoot. Het is een heel prettig samenwerkingsverband met voordelen voor beide partijen. Het LIGA-team komt hier regelmatig trainen, geeft clinics en schaatslessen en dat is natuurlijk leuk voor onze bezoekers. Mooi is ook dat mensen gratis kunnen deelnemen aan het LIGA FlevOnice spaarprogramma. Met spaarzegels op LIGA verpakkingen kan iedereen sparen voor toegangskaartjes of een schaatsclinic van Marianne of Gianni.

Scholen en bedrijven belangrijke doelgroepen
FlevOnice mikt op schaatsliefhebbers, gezinnen, scholen en bedrijven. “Juist omdat we hier zoveel variatie bieden, is het de ideale plek voor een cool schoolreisje of een dagje uit. En de accommodatie en het uitstekende horeca-aanbod is zo professioneel dat bedrijven zich er thuis zullen voelen voor teambuildingsessies, bedrijfsuitjes of seminars. Een ideale combinatie om medewerkers gezond te laten bewegen en een bedrijfsmatig doel te
realiseren”.Plannen voor de zomer
FlevOnice is ook in de zomer geopend. De schaatsbaan wordt dan omgevormd tot skeelerbaan. “We zijn daarnaast van plan om zomersporten te gaan organiseren en denken aan een BMX-fietsparcours en adventure tracks. De plannen zijn nog niet uitontwikkeld, maar we laten het zeker zien in de zomer van 2014”, aldus Pinkster.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat