Home

Pinksterconferentie Opwekking 2013

Pinksterconferentie Opwekking 2013 Biddinghuizen - 6 mei 2013.  Van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei 2013 organiseert Opwekking voor de 43e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren.

Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de polder, waaronder een recordaantal kampeerders namelijk ruim 20.000 mensen.

Al meer dan 40 jaar organiseert Opwekking de jaarlijkse pinksterconferentie. In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.Er is voor iedere leeftijdsgroep een programma, voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking is er een apart programma. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein. Hier zijn kosten aan verbonden en aanmelding vooraf is verplicht.

Nog eens tienduizenden mensen bezoeken de conferentie als daggast. De programma’s zijn gratis toegankelijk; een daggast betaalt alleen de parkeerkaart.Thema
'JEZUS LEVEN'; dat is het thema voor Opwekking 2013. Daarmee wordt voortgebouwd op het thema van afgelopen jaar ‘Jezus zichtbaar – door jou’.

‘Leven’ is een werkwoord en roept ons op het voorbeeld dat Jezus gaf ook in deze tijd zichtbaar te laten worden – door zijn navolgers heen. Zijn leven en daden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die Hem volgt. En als christenen dat voorbeeld in hun eigen leven uitleven, maakt dat een wereld van verschil. Voor henzelf en voor de mensen om hen heen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.opwekking.nl/

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat