Home

Uniek Scoutingevenement bij Walibi Holland

Uniek Scoutingevenement bij Walibi Holland Biddinghuizen - 14 mei 2013.  Op vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni zullen scouts uit heel Nederland neerstrijken bij Walibi Holland om drie dagen lang te genieten van een gezellige sfeer tijdens de Scouting Fun Days.

De Fundays is een jaarlijks terugkerend evenement in samenwerking met Scouting Nederland en Walibi Holland waarbij scouts het themapark een weekend lang tegen een gereduceerd tarief kunnen bezoeken. Het park wordt hiervoor gehuld in Scoutingsferen en er worden extra Scoutingactiviteiten georganiseerd. Ook niet-scouts zijn natuurlijk welkom en krijgen de kans om een andere kant van het Scoutingavontuur te leren kennen.

Muziekoptredens
Bijzonder dit jaar is dat Scoutbands het voorprogramma mogen verzorgen op zaterdagavond in de grote feesttent. Ruim tien bands hebben zich opgegeven om hun talent te laten horen voor een enthousiast publiek. Ook lokaal talent krijgt een podium. Op vrijdagavond zal de band 'Dus Rockt!' uit Dronten optreden.

Scouting Fundays
De Scouting Fundays is in 2002 met 250 bezoekers gestart. Mede door inzet van enthousiaste vrijwilligers is dit evenement een groot succes geworden. Afgelopen jaar hebben ongeveer 3.000 campinggasten en 2.000 dagbezoekers vanuit alle windstreken de Scouting Fundays bezocht. De Scouting Fundays is daarmee één van de grootste jaarlijks terugkerende Scoutingevenementen in Nederland.

Kijk voor meer informatie op: http://www.fundays.nl

Walibi Holland / Scouting Nederland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat