Home

Marianne Timmer verricht startschot unieke 24uurs race

Marianne Timmer verricht startschot unieke 24uurs race Biddinghuizen - 27 augustus 2013.  Marianne Timmer, oud-Olympisch schaatskampioene op de 1.000 en 1.500 meter, schiet op vrijdag 6 september a.s. om 15.00 uur alle deelnemende teams van 24Kika skaten tegen kanker weg.

24KiKa is een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in team-verband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een goed doel; stichting KIKA.

De organisatie is superblij met de toezegging van Marianne Timmer, tegenwoordig coach van het LIGA schaatsteam.

24kika wordt op 6 & 7 september verreden bij Flevonice in Biddinghuizen. Flevonice is tevens sponsor van schaatsteam LIGA.Wat is 24Kika “Skaten tegen kanker”?
- 24 uur skaten of skeeleren in teamverband (teams van 1 tot 6 personen)
- estafettesysteem: steeds één rijder per team in de baan
- eigen tempo, eigen strategie: deelnemers zijn zowel startende als geoefende skeeleraars.
- steun KiKa in de strijd tegen kinderkanker
- teambuilding, prestatie, sport
- gezelligheid, samenwerking en prestatie gaan hand in hand

Voor bezoekers is er naast gezelligheid de mogelijkheid een kijkje te nemen op de camping, genieten van de aanwezige muziek, schmink & catering.

Meer informatie op http://www.24kika.nl

24kika "skaten tegen kanker" haalde in 2012 door het verkopen van loten bijna 60.000 duizend euro op voor stichting kika. Gedurende dit grootste skate event van Nederland reden 50 teams van 6 skaters 24uur lang voor het goede doel hun rondjes. Voor 2013 is de ambitie 75 teams.U kunt de organisatie helpen. Dat doet u al door 24kika op facebook te liken & delen. Maar ook door via de webshop een kika beer, cap, shirt e.a. te kopen of door een lot te kopen bij de deelnemers.

Het event sponsoren mag in geld, maar zeker ook in prijzen voor de verloting of in spullen voor in de goodiebag van de deelnemers.

Meer informatie op de site of via info@24kika.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat