Home

Vakbeurs GroenTechniek Holland

Vakbeurs GroenTechniek Holland Biddinghuizen - 10 september 2013.  Op 10, 12 en 12 september wordt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen de vakbeurs GroenTechniek Holland gehouden. Het is een tweejaarlijkse nationale vakbeurs die alles biedt dat nodig is voor het beheer en onderhoud van de groene, openbare ruimte.

Met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt. In totaal zijn er zo’n 4.000 maaiers, trekkers, werktuigen en handgereedschappen om te bekijken, vergelijken én zelf te besturen.

GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur. U kunt gratis een entreekaart reserveren op http://www.groentechniekholland.nl, waarna u snel en makkelijk toegang heeft bij de ingang. Bovendien kan iedereen, zowel deelnemers als bezoekers, dichtbij én gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerterreinen.

Vorig jaar werd op hetzelfde terrein Agro Techniek Holland gehouden. Die beurs was voor boeren. De twee beurzen, van dezelfde organisator, worden om en om gehouden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat