Home

Hubertusdagen in Biddinghuizen

Hubertusdagen in Biddinghuizen Biddinghuizen - 12 september 2013.  Biddinghuizen is weer een groot evenement rijker. Op 28 en 29 september aanstaande organiseert Dorhout Mees in samenwerking met Hemker & Bekking, Waidmannsheil en Landrover de Nederlandse Hubertusdagen.

De Nederlandse Hubertusdagen hebben als thema ‘ervaren en beleven voor de natuurliefhebber en buitenmens’. Gedurende het weekend worden er door een groot aantal exposanten diverse workshops, activiteiten en proeverijen georganiseerd in de gedachte van het thema.

Is het niet zo dat er op ‘buitenevenement’ alleen voor absolute liefhebbers iets te doen is? “Nee, juist niet”. Dinesh Chotoe, adjunct-directeur van Dorhout Mees: “Met de Nederlandse Hubertusdagen proberen wij een buitenevenement te organiseren dat een breed scala aan mensen aanspreekt. Vandaar dat er ook bijzonder veel aandacht aan de jeugd wordt gespendeerd en er voor de jongsten onder ons een complete Kids Fun Factory in de open lucht wordt opgebouwd. Hierbij moet men zich voorstellen dat de kinderen zich vermaken op een kinderboerderij met pony rijden, meedoen aan kleurwedstrijden, zich laten schminken, spoorzoeken, hutten bouwen en deelnemen aan een struintocht rond Flevolands enige beek: de Strandgaperbeek. Een tip: laarsjes of stevige schoentjes aan en een verrekijker mee! Hierna lekker poffertjes eten, terwijl de ouders kunnen 4-WD terreinrijden, kennismaken met kleiduivensport of tips krijgen over het bereiden van lekkere gerechten. De faciliteiten van Dorhout Mees zorgen er juist voor dat iedereen iets leuks kan doen!”

De Nederlandse Hubertusdagen worden dit jaar voor het eerst georganiseerd op het terrein van Dorhout Mees. Toegang en parkeren zijn gratis.

Kijk op www.hubertusdagen.nl of www.dorhoutmees.nl voor meer informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat