Home

Angst in zijn meest intense vorm tijdens Halloween Fright Nights

Angst in zijn meest intense vorm tijdens Halloween Fright Nights Biddinghuizen - 1 oktober 2013.  Op vrijdag 11 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 13e keer los in Walibi Holland. Nieuw dit jaar is de unieke mogelijkheid om helemaal alleen een Haunted House te bezoeken tijdens Alone.

Daarnaast vindt op zaterdag 26 oktober 'Inferno' plaats; een horrornachtclub waar entertainment, muziek en horror samenkomen.

Alone
Alone is uniek in Europa. Walibi Holland is het eerste Europese attractiepark dat tijdens een Halloweenevent de bezoeker de exclusieve mogelijkheid biedt om alleen een Haunted House te bezoeken. Op deze manier beleven bezoekers angst in de meest intense vorm.

Alle monsters en freaks richten hun aandacht op degene die het aandurft om in zijn eentje een Haunted House te trotseren. Gasten die niet helemaal alleen durven kunnen Alone met maximaal 4 personen te gelijk bezoeken. De echte diehard gaat alleen.

Tijdens elke Halloweenavond is er de mogelijkheid om Alone te ervaren. De Haunted Houses Psychoshock en The Villa zijn alle dagen geopend van 17.00 tot 18.00 uur voor Alone.

Inferno
Naast Alone is ook nieuw dit jaar de horrornachtclub Inferno. In deze club draaien de beste DJ's dancemuziek en is er live horrorentertainment waardoor de gast deze nacht niet snel zal vergeten. Inferno is uitsluitend geopend op zaterdag 26 oktober van 23.00 uur tot 04.00 uur.

Naast Alone en Inferno pakt Walibi Holland ook dit jaar weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones en Horrorshows.Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 11 tot en met 27 oktober 2013 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.

Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar.

Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op: http://www.frightnights.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat