Home

BN-ers bezoeken Halloween Fright Nights

Biddinghuizen - 14 oktober 2013.  Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights in Walibi Holland kregen verschillende bekende Nederlanders de schrik van hun leven tijdens 'Alone'.

Barbie en Michael, Raynor Arkenbout, Tony Star en Ralf Mackenbach durfden het afgelopen vrijdagavond aan om helemaal alleen het Haunted House Psycho Shock te trotseren.

Vrijdag 11 oktober vond de première plaats van Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Tijdens deze première avond werden bij Barbie, Michael, Raynor, Tony en Ralf de stuipen op het lijf gejaagd toen zij één voor één het Haunted House Psycho Shock doorgingen.

Tony: "Normaal ben je met een groep en is er altijd één iemand de sjaak, nu ben je alleen, je weet niet waar het vandaan komt en dat geeft wel een extra beleving".Raynor Arkenbout: "Hilarisch en angstaanjagend tegelijkertijd". Barbie kwam niet verder dan twee deuren in het Haunted House. "Ik durf het niet hoor, vind het zo eng!", aldus Barbie na haar korte avontuur door het spookhuis. Haar man Michael durfde het wel aan om het hele Haunted House door te lopen. "Het is de eerste keer dat ik dit meemaak hier in Walibi, maar ik vond het echt heel gaaf. Petje af hoor! Ben wel een paar keer goed geschrokken. Ze komen uit alle hoeken en kanten waar je het echt niet verwacht."

Alone
Alone is uniek in Europa. Walibi Holland is het eerste Europese attractiepark dat tijdens een Halloweenevent de bezoeker de exclusieve mogelijkheid biedt om alleen een Haunted House te bezoeken. Op deze manier beleven bezoekers angst in de meest intense vorm. Alle monsters en freaks richten hun aandacht op degene die het aandurft om in zijn eentje een Haunted House te trotseren. Gasten die niet helemaal alleen durven kunnen Alone met maximaal 4 personen te gelijk bezoeken. De echte diehard gaat alleen. Tijdens elke Halloweenavond is er de mogelijkheid om Alone te ervaren. De Haunted Houses Psycho Shock en The Villa zijn alle dagen geopend van 17.00 tot 18.00 uur voor Alone.Algemene informatie
Het evenement vindt nog plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 18 tot en met 27 oktober 2013 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat