Home

Stichting Vrienden van Flevonice gaat vrienden werven

Stichting Vrienden van Flevonice gaat vrienden werven Biddinghuizen - 22 november 2013.  Na een voorbereiding van een aantal maanden begint de Stichting Vrienden van Flevonice met het werven van vrienden.

In nauw overleg met de nieuwe eigenaar van de 3 kilometer lange kunstijsbaan in de Flevopolder is er een aantrekkelijk aanbod samengesteld voor schaatsers, die de nieuwe start van Flevonice een warm hart toedragen en dit onderschrijven door vriend te worden van de "Vrienden van Flevonice".

Het stichtingbestuur bestaat uit Martien Pater (voorzitter), Thom Wennekes (secretaris), Mathé Vermunt (penningmeester) en Rintje de Jong (technische en algemene zaken).

De 4 initiatiefnemers hebben elkaar gevonden in hun gemeenschappelijke passie voor het schaatsen. De Stichting opereert volledig zelfstandig, los van Flevonice, en beperkt haar activiteiten tot het schaatsen.

Het doel van de Stichting is om zoveel mogelijk schaatsers enthousiast te maken voor het schaatsen op Flevonice, dat volgens de initiatiefnemers een extra dimensie toevoegt aan het schaatsen in Nederland. Belangrijkste ingrediënten hiervoor zijn het schaatsen in de buitenlucht en de lengte van de baan van 3 kilometer in de vrije natuur van de Flevopolder.

In combinatie met het gerenoveerde restaurant, is Flevonice van belangrijke waarde voor schaatsminnend Nederland. De Stichting ziet Flevonice niet als een bedreiging voor de bestaande kunstijsbanen maar als een bijzondere bestemming voor een sportief dagje uit.

Het vriend zijn van de Stichting kost slechts € 25,– per seizoen. Hiervoor krijgt men o.a. 10% korting op alle toegangsbewijzen, inclusief abonnementen, gratis gebruik van kluisjes (bij voldoende beschikbaarheid), een mooi welkomstgeschenk en korting bij deelname aan Toertochten.

Vrienden kunnen in de toekomst (exclusief) gebruik maken van een systeem van "social skating" waarbij schaatsers onderling afspraken kunnen maken voor een bezoek aan Flevonice.

Ook zijn er plannen voor een aantal informatie avonden voor de Vrienden van Flevonice waarbij vrienden gratis toegang hebben. Men kan vriend worden door zich aan de melden via de website: http://www.vriendenvanflevonice.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat