Home

3e editie Agrotechniek nu al driekwart vol

Biddinghuizen - 8 mei 2014.  "Al ruim driekwart van de totale 18 hectare is volgeboekt voor AgroTechniek Holland 2014", aldus beursmanager Willem Bierema. "Met nog een half jaar te gaan schreven zich al bijna 200 fabrikanten, importeurs en dealers in voor de derde editie van dit inmiddels beproefde outdoor tweejaarlijkse agro-evenement in Biddinghuizen.

Daaronder zijn alle bekende trekkermerken en werktuigfabrikanten zoals Kverneland, Fendt, Lemken, New Holland, John Deere, Case IH Steyr, Deutz, Claas, Krone, Lely, Schuitemaker, Agrifac, Massey Ferguson, Duport, JCB en Lemken. Maar er zijn ook nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder Zinger Mechanisatie (ZIBO), Maha Nederland, Kemp (Atlas, Terex, Kobelco), C. van der Pols en Zn (Zetor) en internationale bedrijven.

Drie expositievelden
"Hierdoor hebben we nu al besloten om weer drie expositievelden te gebruiken op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Daar is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september 2014 maar liefst 180.000 m2 beschikbaar voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen en – nieuw dit jaar – het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt."

Geprolongeerd
'Alles wat boeren boeit' wordt getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw. De demonstraties en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie letterlijk tot leven in de exposities, demonstraties en paviljoens die in samenwerking met partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd worden.

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde in 2010 en 2012 twee succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

Bron: Krant van Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat