Home

Internationale steptop in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 20 mei 2014.  Nederland opent de Europese stepcompetitie met een eurocupweekend a.s. zaterdag 24 mei in Kampen en zondag 25 mei net onder Biddinghuizen op FlevOnice. De organisatie verwacht meer dan 100 steppers uit meer dan 7 landen aan de start.

Het programma bevat een individueel criterium en een estafette voor teams op zaterdag 24 mei. Vooral de estafette is spectaculair om te zien. Steppers geven al rennend de step aan elkaar door. Op zaterdag vinden de wedstrijden plaats op de KWC baan in Kampen aan de Haatlanderdijk. Kinderen van 4 t/m 10 jaar kunnen zich kosteloos inschrijven voor de kidssteprace. Tijden zie programma op autoped.nl/eurocup-nl. Op zondagochtend is er het koningsnummer de stepmarathon op FlevOnice net onder Biddinghuizen.

De organisatie hoopt op een mooi weekend en nodigt iedereen uit te komen kijken. Toegang beide dagen is geheel gratis, kom de Nederlandse steppers supporten. Verder zijn er ook een fun-steptochten op de vrijdagavond vooraf en op de zaterdagavond is er een 'Taverntour' op het programma gezet door de laat middeleeuwse binnenstad van Kampen. Kortom een sportief en gezellig weekend voor de stepsport in de IJsseldelta.

Organisatie Eurocup.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat