Home

Ruim 20.000 aanmeldingen voor Opwekking

Ruim 20.000 aanmeldingen voor Opwekking Biddinghuizen - 30 mei 2014.  Voor de Pinksterconferentie Opwekking 2014 hebben zich al meer dan 20.000 kampeerders aangemeld. Daarnaast verwacht de organisatie ongeveer 60.000 daggasten.

De Pinksterconferentie wordt gehouden van 6 tot en met 9 juni a.s. in Biddinghuizen en heeft dit jaar als thema 'Woord en Geest'. Een nieuwe Pinksterconferentie betekent ook dat er weer nieuwe Opwekkingsliederen worden uitgebracht.

Tekstboekje-app
Maar er zijn niet alleen nieuwe liederen. Er is dit jaar ook een nieuwe App: Tekstboekje App. De app bevat de tekstboekjes van de Opwekkingsliederen voor volwassenen, jongeren en kinderen. Via een menu kun je snel het lied dat je wil meezingen opzoeken op nummer, woord en titel. Ook kun je met deze app zelf een playlist samenstellen. De app is beschikbaar voor iOS en Android, en is sinds Hemelvaartsdag te downloaden.

Mediatheater
Het MediaTheater is ook een nieuwkomer op het conferentieterrein. In deze tent wordt een afwisselend en ontspannen programma aangeboden waarbij nieuwe films, boeken en muziek centraal staan. Er zijn er boek- en cd-presentaties met aansluitend de mogelijkheid om materiaal te laten signeren. Ook is er een mogelijkheid om nieuwe films te bekijken.

Reuben Morgen en Ernie Haase
De opening op vrijdagavond bij de Jongeren (Youth Alive) wordt verzorgd door Reuben Morgen, bekend van Hillsong London. De Amerikaanse Ernie Haase & Signature Sound zullen op maandag een bijzonder optreden verzorgen tijdens de slotsamenkomst op het hoofdterrein.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat