Home

Mosseldagen bij De Klink

Biddinghuizen - 1 juli 2014.  Op zaterdag 5 juli en zondag 6 juli staan er weer mosselen op het menu bij restaurant "De Klink". U kunt onbeperkt Zeeuwse bodemcultuur mosselen komen eten voor € 19,50 per persoon.

Voor diegene die geen mosselen eten is er een aangepaste menukaart samengesteld, zodat er voor ieder wat wils is.

Eerder
Dit jaar is alles wat vroeger dan normaal, door het ideale weer van het afgelopen voorjaar, zo ook zijn de mosselen vroeger op gewicht dan anders. Officieel gaat het mosselseizoen, dit jaar op woensdag 2 juli van start. Om de start van het mosselseizoen te vieren, kunt u zaterdag 5 juli en zondag 6 juli onbeperkt Zeeuwse mosselen eten, zo vers uit de mosselbanken op uw bord.

Deze dagen zijn de zilte geuren van de Oosterschelde te ruiken in het restaurant. Voor € 19,50 per persoon kunt u onbeperkt genieten van deze Zeeuwse lekkernij. Hierbij worden stokbrood, frites en diverse sauzen geserveerd.

Reserveren gewenst
Reserveren voor het onbeperkt mosselen eten is gewenst, in verband met het inkopen van de Zeeuwse mosselen. Reserveren kunt u doen via info@deklink.nl of via 0321-331465 dagelijks vanaf 10.00 uur.

Restaurant De Klink

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat