Home

Live WK-wedstrijd tijdens Out of Control in Walibi

Biddinghuizen - 3 juli 2014.  De volledige wedstrijd Nederland – Costa Rica wordt aankomende zaterdag uitgezonden tijdens het festival Out of Control. In het park zijn op verschillende locaties grote schermen aanwezig waar bezoekers de wedstrijd live kunnen volgen.

De wedstrijd wordt vanaf 22.00 uur uitgezonden op Mainstage en de zalen van restaurant Club W.A.B. Naar aanleiding van de WK-wedstrijd op 5 juli is het schema voor Out of Control aangepast. Hardstyle-duo Psyko Punkz start eerder op Mainstage en draait tot de start van de wedstrijd. De optredens op Exotique blijven ongewijzigd. Bekijk het schema voor de exacte tijden.



Algemene informatie
Out of Control vindt plaats op zaterdag 5 juli in attractiepark Walibi Holland. Tijdens het festival wordt het park getransformeerd naar een festivalterrein waar jongeren, naast alle thrillrides, hard kunnen gaan op de muziek van verschillende dance artiesten. Van 10.00 tot 23.00 uur hebben bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi. Om 18.00 uur start Out of Control en zorgen de artiesten op de twee podia Mainstage en Ultra voor een geweldige party. De avond wordt gehost door de Avondploeg van Radio 538.

Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.walibi.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat