Home

24KiKa – Wereld record poging – “Longest inline skating line”

24KiKa – Wereld record poging – “Longest inline skating line” Biddinghuizen - 28 juli 2014.  Op 5 en 6 september wordt op Flevonice in Biddinghuizen 24KiKa gehouden. 24KiKa is een gezellig en uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. De opbrengsten van 24KiKa worden geschonken aan Stichting KiKa.

Tijdens deze editie wil de organisatie naast de jaarlijkse recordpogingen voor meer donaties en deelnemers nu een poging doen voor een vestigen van een wereldrecord.

Op vrijdagmiddag 5 september tijdens de start van het evenement om 15.00 uur wordt iedereen uitgenodigd voor deelname aan het langste skeelerlint ter wereld. Toegang & deelname is vrij.

Het record van "Longest inline skating line" staat op dit moment op 280 deelnemers. 24KiKa hoopt dit record te verbreken en vermelding in het Guinness Book of Records te krijgen.- Steun KiKa in de strijd tegen kinderkanker
- 24 uur skaten of skeeleren in teamverband (teams van 1 tot 6 personen)
- Teambuilding, prestatie, sport
- Gezelligheid, samenwerking en prestatie gaan hand in hand
- Estafettesysteem: steeds één rijder per team in de baan
- Eigen tempo, eigen strategie: deelnemers zijn zowel startende als geoefende skeeleraars.

In 2013 werd er ruim € 70.000 opgehaald voor KiKa en waren er meer deelnemers dan ooit, maar liefst 350 skeeleraars (56 teams en 11 solisten) gingen de uitdaging aan. Voor 2014 staat het doel op € 100.000,- voor KiKa en 75 deelnemende teams.

Meer informatie op http://www.24kika.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat