Home

Agrotechniek volgeboekt

Biddinghuizen - 6 augustus 2014.  Agrotechniek is volgeboekt. Het evenement dat van 10 tot en met 13 september in Biddinghuizen plaats vindt, toont 3000 machines en 450 merken en heel veel demonstraties.

Het is de derde editie van AgroTechniek Holland. Op het grootste outdoor agro evenement van Nederland wordt 'alles wat boeren boeit' getoond door 260 fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie.

Agroverkeerpaviljoen en TrekkerParcours
Naast deze 3.000 nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting is er ook een TrekkerParcours waar boeren gratis testritten kunnen maken op de allernieuwste trekkers. Verder is er een Agroverkeerpaviljoen met alles over veiligheid en rijvaardigheid en zijn er talrijke innovaties die meedingen naar de noviteitenprijs Bronzen Sikkel.

Demonstraties oogsten en alles over robots
Nieuw dit jaar zijn demonstraties oogsten, veldspuiten en grondbewerking en een Energiepaviljoen waar robotisering in de akkerbouw en veeteelt centraal staat. Dit tweejaarlijkse evenement voor loonwerkers, akkerbouwers, melkveehouders en boeren met een gemengd bedrijf is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur.

Bron: Krant van Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat