Home

Walibi scoort als stoer dagje uit

Biddinghuizen - 14 augustus 2014.  Walibi Holland wordt gezien als het stoerste uitstapje onder de dagattracties. De Efteling blijft het favoriete dagje uit. Dit blijkt uit een grootschalig merkenonderzoek door Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 1.250 Nederlanders.

Onder Nederlanders van alle leeftijden worden dierentuinen steeds populairder. Zes van de tien populairste dagattracties bevinden zich in de dierenwereld. 'Alle generaties genieten volop in dierentuinen, terwijl het in pretparken toch vooral om het plezier van de kinderen draait. Ouders en grootouders vinden het daarnaast belangrijk dat dierentuinen niet alleen ontspanning maar ook een leerzame ervaring bieden', verklaart merkadviseur Hendrik Beerda.

Walibi is het stoerste uitstapje
De stoerste bezoekerservaring biedt Walibi in Biddinghuizen volgens het onderzoek. De achtbaan en andere attracties die bezoekers in een vrije val storten, geven Walibi vooral onder mannen een ruig imago. Ook Safaripark Beekse Bergen en de twee vestigingen van SnowWorld in Zoetermeer en Landgraaf onderscheiden zich in de dagattractiesector vanwege hun stoere uitstraling.

Het onderzoek werd eerder gehouden in 2010 en 2012.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat