Home

Cumela opnieuw strategisch partner Agrotechniek

Biddinghuizen - 25 augustus 2014.  Brancheorganisatie Cumela Nederland is opnieuw strategisch partner van AgroTechniek Holland (ATH), Nederlands grootste outdoor agro-evenement, dat van 10 tot en met 13 september 2014 haar derde editie beleeft in Biddinghuizen.

Beursmanager Willem Bierema van AgroTechniek BV en Michiel Pouwels, directeur belangenbehartiging van Cumela Nederland, ondertekenden een partnerovereenkomst en zetten daarmee hun samenwerking voort.
Michiel Pouwels: "Wij menen dat ATH aan onze 3000 ondernemers in groen, grond en infra en hun medewerkers ook ditmaal een compleet beeld geeft van het materieelspectrum: van de nieuwste tractoren en oogstmachines tot apparatuur en programmatuur voor precisielandbouw en het monitoren van data die ontstaan bij de uitvoering van werken. Want de 'elektronificering' neemt een steeds grotere vlucht in het ontzorgen van opdrachtgevers als agrariërs, (semi-)overheden en opdrachtgevers in de bouw; en veiligheid en kwaliteit worden nog belangrijker."

Wat verwacht men van cumelabedrijven?
Pouwels vervolgt: "Voor ons is de ATH bij uitstek de plaats om de cumelasector sterk te positioneren. Op onze stand (V02.1, bij de entree van veld C) geven we actief aandacht aan de rol van de loonwerker en vragen we bezoekers hun mening over het samenwerken met loonbedrijven. Welke argumenten tellen? Wat verwacht men van cumelabedrijven? Belangrijke vragen voor de cumelasector die de wensen van opdrachtgevers ziet veranderen. Naar meer partnerschap, meer verantwoordelijkheid delen en meer profiteren van – naast de vakmensen en machines - de kennis en ervaring van cumelabedrijven. Daarnaast vraagt Cumela Nederland op de beurs aandacht voor een volgende praktijkproef met vier modellen tractorbumpers, die gedurende een jaar door loonbedrijven in de praktijk worden getest. Want veiligheid telt."

Nauwe samenwerking met agrarische partners
AgroTechniek Holland is een totaalevenement dat 'alles biedt wat boeren boeit', waaronder trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook onderdelen, ICT, dienstverlening en demonstraties. De organisatie, in opdracht van Fedecom en in handen van de AgroTechniek BV, werkt nauw samen met diverse belangrijke partners op agrarisch gebied. Naast Cumela zijn ook LTO Noord, Rabobank en Wageningen Universiteit WUR inhoudelijk betrokken bij beursthema's -en paviljoens, waaronder het nieuwe Energiepaviljoen.

De beurs is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. Alle actuele informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.

Bron: Cobouw

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat