Home

Mud Masters volgeboekt

Mud Masters volgeboekt Biddinghuizen - 28 augustus 2014.  De Mud Masters Obstacle Run, die op 27 en 28 september wordt gehouden op het evenemententerrein bij Walibi Holland en het omliggende Spijk en Bremerberg-bosgebied van Staatsbosbeheer, is helemaal volgeboekt. Dat meldt de organisatie op haar website.

Doorzettingsvermogen, teamwork, lef en een goede conditie. Dat heb je nodig voor Mud Masters. Een ruig hindernisparcours bedacht door mariniers. Nadat Mud Masters in 2012 de "obstacle run" in Nederland introduceerde, hebben inmiddels ruim 40.000 deelnemers de Mud Masters finish gehaald.

Revalidatiefonds
Mud Masters zamelt geld in voor het Revalidatiefonds en nodigt teams uit van (militaire) revalidatiecentra om de uitdaging aan te gaan. Onder andere revalidanten met beenprotheses of in rolstoelen legden het Mud Masters parcours af, zonder short-cuts. Met hun doorzettingsvermogen, teamwork en lef inspireerden zij duizenden deelnemers en toeschouwers.

27 en 28 september
Deelnemers doen op zaterdag 27 september mee aan de 6km, 12km, 18km of 42km. Op zondag worden alleen de 6, 12 en 18km afgelegd. Wil je genieten van de Mud Masters-sfeer zonder een nat pak te hoeven halen? Toeschouwers zijn van harte welkom om de Mud Masters te komen aanmoedigen. In het start-/finishgebied is een aantal spectaculaire hindernissen zichtbaar en is er veel muziek, eten en drinken.

De toegang is gratis. Een dagparkeerkaart kan contant voor €8,= worden gekocht. Meer informatie over het evenement, is te vinden op http://www.mudmasters.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat