Home

17000 deelnemers bij Mud Masters

Biddinghuizen - 22 september 2014.  Op 27 en 28 september 2014 vindt in Biddinghuizen de najaarseditie van Mud Masters plaats. Er zal een recordaantal van 17.000 deelnemers aan de start verschijnen.

Het bedwingen van de ruige militaire stormbaan bevat dit keer 30 spectaculaire hindernissen en is inmiddels ongekend populair bij jong en oud in binnen en buitenland. Ruim 500 vrijwilligers zetten zich in voor dit inmiddels terugkerend fenomeen, dat sinds 2012 in een recordtempo blijft groeien. Zij zijn, samen met de deelnemers, de bouwstenen van het hele evenement.

Zwarte piste
Mud Masters introduceert in Biddinghuizen de 'zwarte piste van Mud Masters'. Een loodzware 18 kilometer met extra zware hindernissen. Mud Masters is door het brede aanbod in afstanden en steeds vernieuwende hindernissen hét evenement voor iedereen die de uitdaging met zichzelf wil aangaan. André Skwortsow (oud marinier en initiatiefnemer): 'Dat Mud Masters zo'n succes zou worden en zo zou aanslaan bij het grote publiek is geweldig, maar is vooral het bewijs dat er in onze samenleving behoefte is om in teamverband ergens naar toe te werken. Tijdens het event bieden wij onze deelnemers een prachtige locatie en fantastische hindernissen, maar de trainingen voorafgaand aan het event zijn natuurlijk heel belangrijk en minstens zo leuk. Daar wordt de basis gelegd voor doorzettingsvermogen, kracht en teamwork. Ik ben erg enthousiast over de explosieve groei van het aantal deelnemers en erg trots dat we in Biddinghuizen voor de eerste keer de 'zwarte piste van Mud Masters' aanbieden'.

Revalidatiefonds
Mud Masters steunt actief het Revalidatiefonds. In Biddinghuizen gaat het team 'no limits' op zondag 28 september de uitdaging aan. Dit team bestaan uit 5 leden met een beperking. Een groot deel van het team legt het parcours van 18 kilometer af.

Bron: Krant van Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat