Home

Walibi krijgt een nieuwe achtbaan

Biddinghuizen - 1 oktober 2014.  Walibi Holland in Biddinghuizen krijgt in 2016 een nieuwe achtbaan en deze komt tussen de Crazy River en Club Psyke. Dat heeft het beursgenoteerde bedrijf dinsdagmiddag bekendgemaakt.

Wat voor een type achtbaan het wordt is niet bekend. Walibi had voor de bekendmaking 150 enthousiaste fans uitgenodigd. Zij mogen nadenken over een nieuwe naam.

De fans zijn helemaal blij dat ze nu al weten waar de nieuwe achtbaan van Walibi Holland precies komt te staan. 150 fanatieke fans waren dinsdag in het pretpark om die plek te bekijken. De achtbaan wordt in 2016 geopend in het Wild Wild West gebied.

Dat er verder nog geen enkel detail bekend is over wat voor achtbaan het gaat worden, deert de fans niet. Ze vinden het geweldig dat de informatie stukje bij beetje bekend wordt gemaakt. Dat houdt de spanning erin zeggen ze.

De directie wil bij de start van de bouw volgend jaar mogelijk nog een tipje van de sluier geven. Dan wordt misschien bekend welk treintje gebruikt gaat worden in de achtbaan.

De achtbaan wordt gebouwd door Mack Rides uit Duitsland.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat