Home

ANWB peilt mening over projecten nieuwe natuur

ANWB peilt mening over projecten nieuwe natuur Biddinghuizen - 8 oktober 2014.  Als organisatie die de belangen van de leden behartigt op het gebied van recreatie en toerisme heeft de ANWB haar leden gevraagd om aan te geven welke nieuwe natuur plannen hen het meest aanspreken.

Begin oktober heeft de ANWB een website gelanceerd waar een samenvatting van plannen op de 22 verschillende locaties wordt gegeven. Eén van de plannen, Oostkant Dronten, bevindt zich in Biddinghuizen.

De projectbeschrijving vermeldt: "De oostkant van Dronten kent veel recreatietoerisme en er zijn veel agrarische bedrijven. Het gebied is echter toe aan een nieuwe indeling, om zo aan de ene kant nieuwe natuur te creëren en aan de andere kant agrarische bedrijven te laten overleven. 'We willen met de inwoners kijken hoe we een impuls kunnen geven aan het gebied', stelt wethouder Piet Bleeker van Recreatie en Toerisme."

Beoordelen
Tot 20 oktober kunnen inwoners van Flevoland op deze site door middel van het toekennen van sterren hun voorkeur aangeven. Met de peiling wil de ANWB de leden van Provinciale Staten helpen de juiste keuze te maken.

De ANWB is voornemens de resultaten van de peiling uiterlijk 19 november ter overweging aan te bieden aan de leden van Provinciale Staten, die op 17 december een besluit nemen over de uitvoering van de ingediende projectvoorstellen.

Bron: Provincie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat